Portland International Airport (PDX)


Portland International Airport (PDX)

Algemene informatie

Het Portland International Airport (PDX) is een belangrijke luchthaven in de Verenigde Staten. Het is gelegen in Portland, Oregon en bedient de stad en de omliggende gebieden. PDX is de grootste luchthaven in de staat Oregon en is een hub voor diverse grote luchtvaartmaatschappijen. Het is ook een belangrijk knooppunt voor binnenlandse en internationale reizen.

Adres:

Portland International Airport (PDX)

7000 NE Airport Way

Portland, OR 97218

Verenigde Staten

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Contact informatie
KLM Amsterdam, Nederland Tel: +31 20 474 7747
Delta Air Lines Atlanta, Los Angeles, New York City Tel: +1 800 455 2720
Southwest Airlines Denver, Las Vegas, Phoenix Tel: +1 800 435 9792

Voorzieningen

Het Portland International Airport biedt een scala aan voorzieningen om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Er zijn diverse eet- en drinkgelegenheden waar u kunt genieten van een maaltijd of een drankje voordat u aan boord gaat. Daarnaast zijn er verschillende winkels waar u souvenirs, boeken en andere benodigdheden kunt kopen.

Daarnaast zijn er ook faciliteiten zoals een geldautomaat, postkantoor, speelruimte voor kinderen en zelfs een kunstgalerij waar u de lokale kunst kunt bewonderen. Wifi is beschikbaar in het hele gebouw, zodat u verbonden kunt blijven tijdens uw verblijf op de luchthaven.

Transportopties

Er zijn verschillende transportopties om van en naar Portland International Airport te reizen. Hier zijn enkele veelgebruikte methoden:

  • Openbaar vervoer: Er zijn buslijnen die de luchthaven met het stadscentrum verbinden. Daarnaast is er ook een treinstation in de buurt van de luchthaven waar u kunt overstappen op regionale treinen.
  • Taxi’s: Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar buiten de luchthaventerminal. U kunt een taxi nemen om naar uw bestemming te reizen.
  • Autoverhuur: Er zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd op de luchthaven. U kunt een auto huren om de stad en de omgeving te verkennen.

Ongeacht welke transportoptie u kiest, het Portland International Airport zorgt ervoor dat u gemakkelijk en veilig uw bestemming kunt bereiken. Het biedt een uitstekende service en faciliteiten om uw reiservaring zo aangenaam mogelijk te maken.


Gerelateerde vliegvelden