Seattle-Tacoma International Airport (SEA)


Seattle-Tacoma International Airport (SEA)

Seattle-Tacoma International Airport (SEA)

Algemene informatie

Seattle-Tacoma International Airport, gelegen in SeaTac, Washington, Verenigde Staten, is de belangrijkste luchthaven voor de regio Seattle. Het is een drukke luchthaven met uitgebreide faciliteiten en diverse transportopties naar en van het vliegveld.

Adres

17801 International Blvd, Seattle, WA 98158, Verenigde Staten

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Land
Alaska Airlines Verenigde Staten
Delta Air Lines Verenigde Staten
Southwest Airlines Verenigde Staten

Faciliteiten

Seattle-Tacoma International Airport biedt diverse faciliteiten om reizigers te voorzien van een comfortabele en aangename ervaring tijdens hun verblijf op de luchthaven. Enkele van de faciliteiten zijn:

  • Winkels en boetieks
  • Restaurants en cafés
  • Duty-free winkels
  • Lounges
  • Gratis WiFi
  • Babykamers
  • Verhuur van bagagekarren
  • Valutawissel

Transportmogelijkheden

Seattle-Tacoma International Airport is goed verbonden met verschillende transportmogelijkheden, waaronder:

Openbaar vervoer

De Sound Transit Link Light Rail biedt een snelle en handige manier om van en naar de luchthaven te reizen. Het Light Rail-station bevindt zich op de vierde verdieping van de luchthaven in de buurt van de parkeergarages.

Taxi’s

Er zijn verschillende taxibedrijven die diensten aanbieden van en naar de luchthaven. De taxistandplaats bevindt zich buiten het bagageclaimgebied op de derde verdieping.

Autoverhuur

Op de luchthaven zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Hertz, Avis, Budget en Enterprise. Autoverhuurlocaties bevinden zich op de begane grond van de parkeergarage.

Shuttleservice

Sommige hotels bieden een gratis shuttleservice van en naar de luchthaven. Het is raadzaam om vooraf contact op te nemen met het hotel voor meer informatie en reserveringen.

Parkeren

Seattle-Tacoma International Airport biedt verschillende parkeermogelijkheden, waaronder parkeergarages en parkeerterreinen. Reserveren wordt aanbevolen voor een gegarandeerde parkeerplek.


Gerelateerde vliegvelden