Tampa International Airport (TPA)

Tampa International Airport (TPA)

Welkom bij Tampa International Airport (TPA)

Adres

Tampa International Airport (TPA) is gelegen op 4100 George J Bean Pkwy, Tampa, FL 33607, Verenigde Staten.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Land van herkomst
Southwest Airlines Verenigde Staten
Delta Air Lines Verenigde Staten
American Airlines Verenigde Staten

Tampa International Airport is een belangrijke luchthaven in Florida en is één van de drukste luchthavens in de Verenigde Staten. Het bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten en is een hub voor veel grote luchtvaartmaatschappijen.

Faciliteiten

Tampa International Airport biedt een scala aan faciliteiten om het reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Passagiers hebben toegang tot een verscheidenheid aan winkels en restaurants, evenals duty-free winkels voor internationale reizigers. Er zijn ook geldwisselkantoren, bagageopslagfaciliteiten en gratis wifi beschikbaar op de luchthaven.

Daarnaast heeft de luchthaven ook faciliteiten voor mindervalide passagiers, waaronder rolstoeltoegankelijke faciliteiten, speciale assistentie- en transportdiensten.

Vervoersopties

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar om van en naar Tampa International Airport te reizen:

  • Auto: Reizigers kunnen hun eigen auto huren of een taxi nemen om naar hun eindbestemming te reizen. Er zijn ook parkeermogelijkheden beschikbaar bij de luchthaven.
  • Openbaar vervoer: Er zijn verschillende bussen en shuttles die naar en van de luchthaven rijden, waaronder de Hillsborough Area Regional Transit (HART) bussen en de SuperShuttle.
  • NS trein: Tampa International Airport heeft directe toegang tot het nabijgelegen treinstation, waardoor passagiers eenvoudig verder kunnen reizen naar andere delen van Florida.

Ongeacht de gekozen vervoerswijze, zijn er voldoende opties beschikbaar om reizigers naadloos naar hun bestemming te brengen vanaf Tampa International Airport.


Gerelateerde vliegvelden