Malmö Airport

Welkom bij Malmö Airport

Malmö Airport, ook wel bekend als Malmö-Sturup Airport, is een internationale luchthaven gelegen in het zuiden van Zweden. De luchthaven bedient de stad Malmö en de omliggende regio. Met zijn moderne faciliteiten en uitstekende vervoersverbindingen is Malmö Airport de ideale keuze voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Adres

Het adres van Malmö Airport is Sturupsvägen 25, 233 71 Svedala, Zweden. De luchthaven is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Airlines

Luchtvaartmaatschappij Land van herkomst
SAS Zweden
Wizz Air Hongarije
RYANAIR Ierland

Malmö Airport verwelkomt verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder SAS, Wizz Air en RYANAIR. Deze luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten aan naar verschillende bestemmingen in Europa en internationaal. Of u nu op zoek bent naar een korte vakantie of een zakenreis, er is altijd wel een luchtvaartmaatschappij die aan uw behoeften voldoet.

Faciliteiten

Malmö Airport biedt diverse faciliteiten om uw reiservaring zo comfortabel mogelijk te maken. Hier zijn enkele van de faciliteiten die u kunt verwachten:

  • Restaurants en cafés waar u kunt genieten van een breed scala aan gerechten en drankjes.
  • Duty-free shops waar u belastingvrije producten kunt kopen, zoals parfums, cosmetica, alcohol en tabaksproducten.
  • Lounges waar u kunt ontspannen en genieten van een rustige omgeving voor uw vlucht.
  • Een wisselkantoor voor het omwisselen van valuta.
  • Een speelruimte voor kinderen, zodat zij zich kunnen vermaken terwijl u wacht op uw vlucht.
  • Gratis wifi in het hele luchthaventerminal, zodat u altijd verbonden kunt blijven.

Vervoersmogelijkheden naar en van de luchthaven

Malmö Airport is goed verbonden met het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit de stad Malmö en andere nabijgelegen steden. Hier zijn enkele van de vervoersmogelijkheden om van en naar de luchthaven te reizen:

  • Met de taxi: Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar buiten het luchthaventerminal. U kunt een taxi nemen naar uw gewenste bestemming in de regio.
  • Met de bus: Verschillende lokale buslijnen bieden vervoer naar en van Malmö Airport. U kunt de dienstregeling controleren om de meest geschikte busverbinding te vinden.
  • Met de auto: De luchthaven biedt parkeermogelijkheden voor reizigers die met de auto komen. Er zijn zowel lange- als kortetermijnparkings beschikbaar.
  • Met de trein: Hoewel er geen directe treinverbinding is naar Malmö Airport, kunt u de trein nemen naar het nabijgelegen treinstation van Malmö of Lund en vervolgens een bus of taxi nemen naar de luchthaven.

Gemiddeld aantal reizigers per jaar

Malmö Airport verwelkomt gemiddeld meer dan 2 miljoen reizigers per jaar. Met zijn brede scala aan bestemmingen, comfortabele faciliteiten en goede vervoersverbindingen blijft de luchthaven een populaire keuze voor zowel binnenlandse als internationale reizigers.

Of u nu op doorreis bent, op vakantie gaat of een zakenreis maakt, Malmö Airport biedt alles wat u nodig heeft voor een aangename reiservaring. Met zijn gunstige ligging en uitstekende faciliteiten is de luchthaven de ideale keuze voor uw volgende vlucht.

Gerelateerde vliegvelden